What's OCN

Who's OCN 

OCN Video's

Contact ENR - NLProef Video CD
European NewsReal


Je kunt een proef video CD van het European NewsReal toegestuurd krijgen als je wilt zien of je interesse hebt om het ENR vaker te ontvangen. De proef CD die we hebben samengesteld bevat de volgende bijdragen van Što gledaš?, trojan tv, Deportation-Alliance, Viv, Undercurrents en Fade_In :

Jaarlijks worden over de hele wereld Gay Prides gehouden, maar de eerste Gay Pride in Zagreb (Kroatië) heeft een heel ander karakter.

Sinds April 2002 zijn ruim 700 Roma uit Nordrhein-Westfalen (Duitsland) in de vorm van een karavaan onderweg om actie te voeren tegen hun dreigende uitzetting. Het bericht geeft hun situatie eind Juni, in Düsseldorf weer, waar zij eind November nog immer zijn, zonder dat hun situatie zich verbeterd heeft.
lees meer :: www.krit.de/roma

Belangrijke aanwijzingen voor vliegtuigpassagiers.
Deportation-Alliance

Fietstocht naar het jaarlijkse Ecotopia festival.
lees meer :: www.thebiketour.net

Reportage van een grote demonstratie in Londen (Engeland), tegen een mogelijke oorlog tegen Irak.

Na het ontstaan van Food not Bombs begin jaren tachtig van vorige eeuw zijn er overal ter wereld Food Not Bombs groepen ontstaan. Dit is een bericht uit Zagreb (Kroatië) waar het gratis eten in de smaak valt.

In de nacht van 15 op 16 November 2002 vond er in Italië een arrestatiegolf plaats waarbij ruim 20 globaliseringsactivisten werden gearresteerd. Het gaat om activisten die betrokken waren bij de organisatie van het 'European Social Forum'. Deze video doet verslag van een solidariteitsactie van activisten uit Amsterdam (Nederland) die in de hal van het Italiaanse consulaat een tentoonstelling hebben ingericht over Italiaans politiegeweld en de criminalisering van globaliseringsactivisten.
lees meer :: bij indymedia NL

total running time: 29:22 min


Als je een proef video CD wilt hebben
neem dan contact met ons op e-mail of:
trojan tv
Postbus 780
6130 AT Sittard


indymedia nl


Centrale
ENR
Website


Information in:

Croatian

Deutsch

English

Espanol

Francais

Greek

Italiano

een video bijdragen !


vertoning van het ENR


proef video CD van het ENR


artikels en teksten over het ENR